Jämför städföretag

Jämför städföretag för att hitta den städfirma som passar ditt behov bäst. Det finns en mängd jämförelsetjänster att använda för att jämföra städfirmor. På Städfirma.nu hittar du städföretag i hela landet och får offerter från flera städfirmor. Genom att skicka en förfrågan till flera företag som arbetar med städning ökar du din chans att hitta städbolag dom både är prisvärda och har hög kvalitet.

Jämför städfirmor enkelt

Städbranschen är generellt ett område med väldigt pressade priser vilket också är något som ofta används inom olika städfirmors marknadsföring. Men det kan vara svårt som ny i branschen att veta vad som är ett rimligt pris. Vill du har ett tips? Jämför städfirmor enkelt via olika jämförelsesidor och få offerterna skickade direkt till dig.

Nedanför hittar du en lista på flera olika jämförelsesidor som nischat sig specifikt mot städ och städfirmor. Majoriteten fungerar på samma sätt, där du fyller i ett formulär och specificerar exakt vilket sorts städning du är ute efter och i vilken stad/område lokalen ligger. I nästa steg så kommer de relevanta städfirmorna att kontakta dig med sin offerter för arbetet. Du kan även i många fall fylla i ett fritext-fält i din ansökan där du kan specificera mer exakt vad du behöver.

Sidor som jämför städföretag

  • Städfirma.nu
  • Offerta.se
  • Servicecompare.se
  • Städexperter.se
  • Flyttstädning24.se

Flyttfirma Dalarna

Att flytta kan vara ett stressande moment som kräver både tid och planering. Därför kan det vara enklare att överlåta arbetet till en städfirma. Här nedan listar vi några av de mest populära städbolagen i Dalarna.

Smedjebacken

Smedjebacken är en flyttfirma i Dalarna som erbjuder flytthjälp till bra pris. De erbjuder packning, bärhjälp och transport – men också magasinering om så behövs. Smedjebacken tar sig an både små och stora städuppdrag och anpassar städningen efter dina behov. Deras städare är både noggranna och flexibla och du kan känna dig trygg med att städningen blir ordentligt gjord.

Kontakt

E-post: cop@arbetskallan.se

Tel: 0240-13533

Kan jag få rutavdrag när jag anlitar en städfirma?

Det är en fråga som många ställer sig innan de anlitar en städfirma. Precis som alla olika hushållsnäratjänster är 50% av den totala summan för hemstädningsarbetet avdragsgiltig. Sedan 2021 kan du använda rutavdraget på en total summa på 150 000 kr, vilket betyder att du kan få tillbaka 75 000 kr per år via rutavdraget. För att säkerställa att du uppfyller alla krav för att kunna ansöka om rutavdrag kan du besöka Skatteverkets hemsida. Många städföretag är också väldigt vana att få den fråga så det går ofta bra att ställa frågor kopplar till rutavdraget när du pratar med städfirman.

Hur ansöker jag om en städoffert?

Som vi nämnde på toppen av sidan så kan du alltid använda dig av olika sidor som jämför städföretag. Om du i stället vill sköta hela processen själv kan du söka fram vilka städföretag som är aktiva i din stad och själv kontakta var och en för att få en offert på vad arbetet skulle kosta. Detta är såklart en mycket mer tidskrävande process men däremot får du en större chans att prata med personer på företaget, speciellt om du besöker deras lokalerna och träffar din kontakt personligen. Inom Stockholm finns det flera olika städföretag som erbjuder städhjälp med rutavdrag.

Dolda kostnader i en städoffert

När du får de olika offerterna hemskickade är det inte alltid städofferten som har billigast timpris som är den bästa dealen. Många städfirmor kan ha olika tilläggskostnader för sina städtjänster. Dessa kan bland annat vara extra uppstartskostnader som kan få ditt pris att sticka i väg om du enbart ska anlita städfirman för ett enskilt jobb. Planerar du i stället att anlita städfirman för ett löpande uppdrag under en längre tid så spelar den kostnaden inte lika stor roll. En annan kostnad som kan tillkomma är för transport; om städföretaget har sina lokaler i en annan del av staden är det vanligt att de kan ta ut en extra avgift för transporten från och till din lokal.